7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Το πρώτο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας στη Λακωνία

Το πρώτο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας στη Λακωνία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συστήσουμε τη νέα μας δραστηριότητα

To γραφείο μας τα τελευταία τρία χρόνια είναι καθημερινά δίπλα στους πολίτες, αναλαμβάνοντας πάσης φύσεως διεκπεραιώσεις που σχετίζονται με τις δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο, στην πόλη της Σπάρτης και όλο το νομό. Φροντίζουμε να παρέχουμε προσωποποιημένη και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας!

Πλέον προσθέτουμε μια νέα δραστηριότητα στις υπηρεσίες μας, λειτουργώντας και ως Ιδιωτικό Γραφείο Εύρεσης Εργασίας (ΙΓΕΕ) εγκεκριμένο από το κράτος. Μέλημά μας είναι η διασύνδεση εργαζόμενου και εργοδότη ώστε να συμβάλουμε στην ενίσχυση της αγοράς εργασίας, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες και λύσεις σε ανέργους και εργαζόμενους και μειώνοντας, αντίστοιχα, την αγωνία των εργοδοτών στις ελλείψεις που υπάρχουν.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας απευθύνεται στον τομέα της εστίασης, στα ξενοδοχεία, στα εμπορικά καταστήματα, στον αγροτικό τομέα καθώς επίσης και σε υπηρεσίες που αφορούν τα νοικοκυριά όπως οικιακή βοηθό, περίθαλψη υπερήλικα και φύλαξη/δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρχει η δυνατότητα να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, εργαζόμενοι και εργοδότες, στο site του γραφείου www.i-ekep.gr σε σχετικό πεδίο που θα προστεθεί, συμπληρώνοντας τη φόρμα ώστε το γραφείο να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικά, και μέχρι τότε, μπορείτε να καλείτε στο 2731078363 ή δια ζώσης στην οδό Λυκούργου 172 Σπάρτη πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου. Σύντομα θα αναρτηθεί στο site του γραφείου και e-mail για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Σας καλούμε, λοιπόν, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σε οποιαδήποτε ειδικότητα σας ενδιαφέρει.